Cégünk alakulásakor képkeretléceinket többnyire szálban forgalmaztuk (természetesen elérhető chop-serviceünk mellett), azonban az évek során egyre nagyobb igény lett a gérbe vágott, illetve sok esetben a készre gyártott képkeretek elkészítésére is. 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a képkeretléc profilok széles választéka is közre játszik abban, hogy a műhelyek megmaradt, "lehulló" lécanyagok felhalmozása helyett inkább vágottan kérik a képkeretléceket, bizonyos esetekben pedig az adott keretprofilhoz szükséges géppark (gérvágó fűrész, saroktűző eszköz) nem áll rendelkezésre.  

Több neves galériával, filmstúdióval, belsőépítész céggel is folyamatosak együttműködéseink, az egyedi igényű, elképzelésű, képkeretezésre sem mondunk nemet. Raktáron található bőséges fa és fém képkeretléc választékunk lehetővé teszi, hogy akár rövid elkészítési határidővel, bármilyen stílusban, profilban találjunk megfelelő alapanyagot a megkereséseknek megfelelően. Az általános keretezési munkák mellett 3 méternél nagyobb képkeretek elkészítésére is lehetőséget biztosítunk. A keretlécek megcsapolva, majd ún. fecskefarok-csap segítéségével illesztve tudunk 3 méternél hosszabb oldalú képkereteket is elkészíteni.