Célunk a keretezés magasabb szintre emelése kreativitás, hagyományos és új technológiák által,

partnereink és vásárlóink

legnagyobb elégedettségét elérve.

 

Cégunk 2015-ben alakult, eleint nagykereskedelmi formában, majd 2023-tól bővültünk kiskereskedelmi tevékenységi körrel is. Természetesen a szakmai háttér sokkal nagyobb múltra tekint vissza. Kihasználva az eddigi eltelt időt, igyekeztünk termékpalettánkat és szolgáltatásainkat minél inkább úgy alakítani, hogy partnereink és vásárlóink megtaláljanak mindent egy helyen ami a képkeretezéssel kapcsolatos.

Ezen célok elérése érdekében a világ minden részéről és hazai gyártóktól szerzünk be alapanyagokat, gépeket, kiegészítőket.

Ennek köszönhetően több mint 1700 képkeretléc típust, több mint 320 paszpartu kartont és még több száz egyéb terméket forgalmazunk az országban és határainkon túl 2000 négyzetméteres telephelyünkön.

Ezeken felül nagyon fontos számunkra a partnerektől kapott visszajelzések figyelése annak érdekében, hogy milyen irányba haladjunk tovább. Nagy hangsúlyt fordítunk az állandó fejlődésre új anyagok, technológiák keresésére, megismerésére és ha terveinkbe illeszkedik bevezetésére. Gondolok itt a műhelyeink felszereltségére ahol nagyon pontos automata szabászgépekkel és tűzőgépekkel dolgozunk a képkeretlécek feldolgozása során.

 
A keret nélküli kép olyan, mintha nem lenne befejezve.
 
Sok művész a keretet a kép részének tekinti. Vincent Van Gogh szerint a keret nélküli kép még “nyers állapotban van”.
 
Sok neves festő az utolsó ecsetvonásokat csak akkor húzza meg, mikor az általa festett kép már keretben van. Egy alkotó számára sem közömbös, hogy milyen keretbe kerül az általa festett kép. A lakberendezők és belső építészek is egyre sokoldalúbb és változatosabb megoldásokat várnak el a képkeretezőktől.
Hogy a képkeretezők megfelelhessenek a hihetetlenül szerteágazó művészeti és lakberendezési igényeknek, szükségük van egy széles skálán mozgó keretválasztékra, ami mindent -a neves történelmi keretek hiteles reprodukciójától a modern kor változatos ízlésvilágát kiegészítő, időszakos keretekig- magába foglal, valamint profi gépekre.
 
A “ProaArt Frame Kft.” ezen igények kielégítésének érdekében olyan neves gyártók, mint az olasz “Napoli” és “Fontanelli”, valamint a lengyel “Listwpol” kiváló minőségű - javarészt kézzel készített- fa képkeretléceit forgalmazza Európa több országában, immár Magyarországon is.
 
  1. Általunk az alábbi, ismert olasz, dán, észak- és délamerikai gyártók gépei is elérhetők:
  2. Tárcsás körfűrészek: Alfamcchine, Omga és Imnes
  3. Gérvágó bárdok: Morso és Pilm
  4. Saroktűzőgépek: Gielle, Alfamacchine és Pilm
  5. Paszpartuvágók: Logan
  6. Tűzőpisztolyok és szögbelövők: Framers Corner és Romaflex
  7. Multifunkciós vágógépek: Fletcher, Glodium, Onyx
 
Emellett együttműködésben állunk az olasz “Scappi Cartoni” céggel, amely különböző színezésű és felületű paszpartuk széles -15 kategóriában közel 300 típus- kínálatát biztosítja.
 
A kész képek felfüggesztéséhez ajánljuk a holland Artiteq és Newly képfüggesztő rendszereket, amelyek alkalmazásával az alkotások könnyedén és kényelmesen -szegek, idő és energia pazarlása nélkül- a kívánt helyre illeszthetők, áthelyezhetők és megvilágíthatók.
 
Örömmel ajánljuk szíves figyelmébe weboldalunk széles választékát, s várjuk ajánlatát, esetleges kérdéseit az alább feltüntett elérhetőségek valamelyikén. Későbbiekben, hogy segítsük hosszútávú, hatékony együttműködésünket, visszatérő vendégeink számára kedvező ajánlatokat biztosítunk.