Vakráma

készítés

kiváló minőségű, hossztoldott fenyő lécből készülnek, ami ennek köszönhetően garantáltan egyenes és csomómentes.

Ékelhető

vakráma

Tűzött

vakráma

A vakráma lécet az adott méretre gérbe vágjuk és a sarkokat összetűzzük

32 mm
43 mm
60 mm
15 mm
18 mm
24 mm

A vakráma lécet méretre készítjük el csapmarással, saját műhelyünkben, ami összeállítás után ékelhető, ezzel a vászon megfelelően megfeszíthető. Nagyobb méret esetén merevítőkkel tudjuk a vakrámákat még stabilabbá tenni. Általában 60x80 cm-es méret felett javasoljuk a merevítők alkalmazását.

43 mm széles,
36 mm magas (dupla)
60 mm széles, 48 mm magas(dupla)
43 mm széles, 18 mm magas
60 mm széles, 24 mm magas

Kapcsolódó termékek: Festővászon, Vászonfeszítő fogó, Tűzőgép, Tűzőkapocs

A vakrámák kiváló minőségű, hossztoldott fenyő lécből készülnek, ami ennek köszönhetően garantáltan egyenes és csomómentes.

méretre rendelhető

Ha nem kerül rá képkeret, rendelhető dupla vastagságú vakráma is, így növelhetjük a térbeli kiterjedést, látványosabb lesz tta végeredmény.

igényekhez igazodva tervezve

kiváló minőség

A vakráma léceink 3 méter hosszúak, de ennél nagyobb méretben is el tudjuk készíteni a rendeléseket, hossztoldással és megfelelő számú merevítő alkalmazásával gyakorlatilag nincs felső korlát.

dupla vastagságú vakráma

A vakráma léceinket az évek során felmerült igényekhez igazodva terveztük, így például csökkentettük a magasságát, hogy több keret típus falcába illeszthető legyen. A lécek minden oldala lekerekített, hogy a feszítésnél ne legyen éles, szépen simuljon rá a vászon.